Hestiastraat 81 -BEDR, Amsterdam

Ruimte voor Jouw Passie in Amsterdam!

LET OP! Bezichtigingen worden ingepland vanaf de 1ste week van November. Iedere geïnteresseerde krijgt hiervan een uitnodiging van per e-mail. Op dit moment is het pand nog verhuurd.

Ben je op zoek naar de perfecte plek voor opslag, een creatieve werkruimte of een plek om jouw hobby tot leven te brengen? Zoek niet verder! Deze ruime locatie aan de Hestiastraat 81 in Amsterdam biedt alles wat je nodig hebt en meer.

Kenmerken:

Ligging: Dit charmante pand ligt op een steenworp afstand van het beroemde Olympisch Stadion in Amsterdam. De locatie is gunstig gelegen en gemakkelijk bereikbaar, waardoor het ideaal is voor allerlei doeleinden.

Ruimte: Met een royale oppervlakte van 75 vierkante meter, biedt deze ruimte je de vrijheid om jouw visie waar te maken. Of je nu een kunstenaar bent die op zoek is naar een atelier, een verzamelaar die extra opslagruimte nodig heeft, of een hobbyist die een speciale plek nodig heeft om te creëren, hier vind je genoeg ruimte om te groeien.

Ligging: Het is de perfecte omgeving om te werken, creëren of gewoon te ontspannen.

Toegankelijkheid: Deze locatie is gemakkelijk bereikbaar, zowel te voet als met de auto. Het Olympisch Stadion en de omliggende voorzieningen liggen op loopafstand.

Kortom, dit pand aan de Hestiastraat 81 biedt een veelzijdige ruimte op een uitstekende locatie. Of je nu een plek nodig hebt om je creativiteit te uiten of je spullen op te bergen deze ruimte biedt het allemaal.

Aarzel niet en grijp deze kans om jouw dromen waar te maken in het bruisende Amsterdam. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie of om een bezichtiging te regelen. Deze unieke kans wil je niet missen!

Overdracht
Huurprijs excl. BTW € 612 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Bouw
Type Bedrijfspand
Bouwjaar 1924
Indeling
Niet overdekte parkeerplaatsen 2
Overdekte parkeerplaatsen 0
Kadastrale gegevens

Heb je interesse?

 

Top woningen