Spinnakerplantsoen 50, Almere

Gelegen in Almere ligt deze prachtige en ruime woning aan de Spinnakerplantsoen. De woning heeft een woonoppervlakte van 127 m2 en is gebouwd in 2009 met een energielabel A. De woning is gelegen in de buurt Noorderplassen. Dit is een kindvriendelijke buurt met relatief veel gezinnen. De woning is redelijk tot goed bereikbaar met veel voorzieningen in de buurt. Gesitueerd op loopafstand van een supermarkt. Daarnaast is de dichtstbijzijnde uitvalsweg in de nabije omgeving op slechts 3 minuten rijden.

Via de hal met meterkast en toilet kom je terecht in de ruime woonkamer. Via de schuifpui in de woonkamer stap je zo de ruime achtertuin in. In de achtertuin is een externe berging aanwezig, waarin onder andere fietsen en tuingereedschappen opgeborgen kunnen worden.

Via de trap in de woonkamer kom je op de eerste verdieping met 3 slaapkamers van diverse afmetingen. De badkamer is voorzien van een wastafel, een douche en het tweede toilet. Met de vaste trap kom je vanaf de eerste verdieping naar de tweede verdieping terecht op de riante zolder.

In de keuken zal nog een vaatwasser geplaatst worden. Indien jij de nieuwe huurder bent voor deze mooie woning zal dit in bewoonde staat uitgevoerd worden en wordt de huurder hierover op de hoogte gebracht.

Deze riante tussenwoning met maar liefst 3 volwaardige slaapkamers en een riante zolder is gelegen in de Noorderplassen. Noorderplassen is een waterrijk gebied met veel recreatiemogelijkheden. Ook is de wijk kindvriendelijk door de vele plantsoenen en gescheiden fietspaden. Het centrum van Almere Stad is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Inkomenseis:
• Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto SV loon jaarinkomen van minimaal 45x de huur € 67.500,- dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen.
• Afhankelijk van de gegevens of situatie kan er door De Alliantie een waarborgsom worden gevraagd.

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.

In aanmerking komen voor deze woning?

Via de website IK-ZOEK.de-alliantie.nl kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De verhuurder kijkt na einde inschrijfdatum wie er in aanmerking komen voor een bezichtiging. Je hoeft bij het makelaarskantoor geen papieren in te vullen, alles gaat via de website IK-ZOEK.de-alliantie.nl via My-Qii. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 15 september 2023 tot 10:00 uur. De bezichtiging van de woning zal gepland worden op maandag 18 september 2023.

Overdracht
Huurprijs € 1.500 per maand
Servicekosten € 2 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2008
Indeling
Oppervlakte 127 m2
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen