Genemuidengracht 74, Amersfoort

Via de website ik-zoek.de-alliantie.nl kun je reageren op deze woning tot en met zondag 7 mei. Hiervoor maak je een Qii huurpaspoort aan.

Wow wat een prachtig uitzicht!

Voel je thuis in dit heerlijk lichte en moderne appartement op de 12e verdieping aan de Genemuidengracht 74! Dit ruime 3-kamer appartement heeft alles wat je zoekt: een grote woonkamer met halfopen keuken, twee comfortabele slaapkamers, genoeg opbergruimte en als grote pluspunt een zonnig balkon!

De ligging in de wijk Vathorst garandeert een prettige moderne woonomgeving. De wijk is heel goed bereikbaar door de ligging vlakbij de A-1 en de A-28 en het eigen NS-station op een paar minuten fietsen.


Indeling
12e verdieping
Entree, ruime hal met garderobe nis, meterkast en toilet met fontein. De woonkamer is zeer ruim met tal van grote ramen, waardoor het prachtige uitzicht van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat bewonderd kan worden. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot het zonnige balkon. Halfopen keuken voorzien van keramische kookplaat en afzuigkap. Vanuit de gang heb je toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de wasruimte. De hoofdslaapkamer heeft toegang tot badkamer. De tweede slaapkamer is zeer geschikt als een kinderkamer, logeerkamer of werkkamer. De volledig betegelde badkamer is voorzien van een douche en dubbele wastafel. Verder vind je in de gang nog een berging met aansluiting voor een wasmachine, droger en genoeg opbergruimte.


Bijzonderheden:
• Fantastische locatie! Alle voorzieningen binnen handbereik!
• Eigen berging.
• Inclusief eigen parkeerplaats in ondergelegen garage.
• Verwarming en warm water door middel van stadsverwarming.
• Lift aanwezig.
• Energielabel A.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden is niet mogelijk.
• Beschikbaar vanaf 22 mei 2023.


Huurprijs: € 1.225,00 per maand inclusief parkeerplaats
Servicekosten: ca. € 86,59 per maand


Gezamenlijk SV loon is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 55.125,-).

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.

In aanmerking komen voor deze woning?

Via de website ik-zoek.de-alliantie.nl kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De verhuurder kijkt na einde inschrijfdatum wie er in aanmerking komen voor een bezichtiging. Je hoeft bij het makelaarskantoor geen papieren in te vullen, alles gaat via de website ik-zoek.de-alliantie.nl via het Qii huurpaspoort. Inschrijven is mogelijk tot en met zondag 7 mei. Link: ik-zoek.de-alliantie.nl

Overdracht
Huurprijs € 1.225 per maand
Servicekosten € 87 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Aangeboden sinds 31 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 2009
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 335 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verhuurd

 

Top woningen