Ringweg-Kruiskamp 91 B, Amersfoort

Via de website www.ik-zoek.de-alliantie.nl kun je reageren op deze woning
Hiervoor maak je een Qii huurpaspoort aan. De definitieve toewijzing van deze woning vindt plaats via loting.

In de wijk Kruiskamp zijn 224 portiekwoningen en 16 kleine seniorenwoningen gesloopt. Hiervoor in de plaats komt het project Parkweelde met 320 sociale huurwoningen en 80 middensegment huurwoningen. Er komen 63 grondgebonden eengezinswoningen en 337 appartementen. Het gaat om 2- en 3-kamerappartementen. De woningen worden in drie fases gebouwd.

Parkweelde:
Parkweelde ligt in de wijk Kruiskamp. In de directe omgeving ligt het Neptunusplein met een groot winkelaanbod, waaronder meerdere supermarkten. Het centrum van de binnenstad van Amersfoort is op loopafstand. De verbinding van het openbaar vervoer is uitstekend.

Middensegment woningen:
Het tweede woonblok bestaat uit middensegment huurwoningen. Het gaat hier om 67 appartementen. De middensegment huurappartementen hebben een oppervlakte tussen de 66 en 85 vierkante meter. Het gaat om 3-kamerappartementen.

Wij bieden meerdere woningen aan. Iedere woning kan minimaal afwijken qua plattegrond. Bij toewijzing versturen wij de juiste plattegrond van de woning.

Indeling appartement:
Entree met bellentableau, centrale hal en lift naar verdieping. Toegang tot de woning: entree, hal, twee slaapkamers, woonkamer met moderne keuken (v.v. koel-vriescombinatie, vaatwasser, combimagnetron, kookplaat en motorloze afzuigkap). De badkamer en het toilet zijn voorzien van luxe sanitair.

Algemene informatie:
• De woningen zijn voorzien van vloerverwarming.
• De woningen zijn gasloos.
• Alle woningen hebben een balkon.
• Fietsenstalling in de gezamenlijke fietsenstalling. Enkele woningen hebben een eigen fietsenberging.
• De sleuteloverdracht is 10 april 2024
• Garantstelling door derden is niet mogelijk;
• Voorbehoud gunning verhuurder;
• Minimale huurperiode 12 maanden
• Het betreft een kale huurwoning, huurder dient zelf zorg te dragen voor wand- en vloerafwerking

Bijkomende kosten:
• Voorschot voor warmte: € 140,-

Parkeren:
Op het binnenterrein is ruimte om te parkeren. De middensegment huurwoningen hebben een eigen parkeerplaats. Hiervoor betaal je € 35,- per maand (exclusief servicekosten). Servicekosten bedragen € 16,80 per maand

Duurzaam:
Alle woningen zijn gasloos. De verwarming en levering van warm water zal door een extern bedrijf, Celsias, worden geleverd. Er is geen vrije keuze voor een energieleverancier voor wat betreft warmte. Er wordt verwarmd door een grote algemene installatie die gebruik maakt van zogenaamde bodemwarmte. Voordat er een huurovereenkomst voor de woning getekend kan worden, is het verplicht een leveringsovereenkomst met deze warmteleverancier te sluiten. Je moet rekening houden met een voorschotbedrag van € 140,- per maand voor de levering van warmte en warm water. Alle appartementen hebben vloerverwarming waarmee ook - zij het beperkt - koeling mogelijk is.

Kijk voor meer informatie op de projectpagina via https://www.de-alliantie.nl/ik-huur/projecten/amersfoort/parkweelde/.

Middensegment huurwoning:
De Alliantie vindt het belangrijk dat iedereen een passende woning heeft. Daarom biedt de Alliantie middensegment aan naast sociale huurwoningen en vrije sector huurwoningen. Middensegment woningen zijn vrije sector huurwoningen met een huur onder de markthuur. In project Parkweelde worden woningen in twee categorieën aangeboden.

Middensegment-hoge categorie (prijspeil 2024):
Deze woningen worden verhuurd aan huishoudens met een bruto jaarinkomen van minimaal 45 x de huur (€ 51.525,-) en maximaal € 62.250,-.

Huurders met een middensegment contract krijgen elk jaar een inkomensafhankelijke huuraanpassing. De Alliantie vraagt dan om gegevens over het jaarinkomen en het huishouden aan te leveren voor de inkomenstoets op basis waarvan de huurprijs kan worden aangepast. Op 1 juli van het volgende jaar gaat de vastgestelde huuraanpassing in.

Toewijzing:
Gezien de korte periode tot de oplevering wordt er voor de kandidaat-huurders die een woning toegewezen hebben gekregen GEEN kijkmoment ingepland. De woningen worden vanaf plattegrond verhuurd. Om je kansen op toewijzing bij de loting te vergroten, adviseren wij je om op zoveel mogelijk woningen te reageren. De oplevering van de woningen staat (onder voorbehoud) gefaseerd gepland in het eerste kwartaal van 2024.

De toewijzing geschiedt op basis van de bovengenoemde toewijzingscriteria. Na de sluitingsdatum zal de definitieve toewijzing plaatsvinden via loting Alleen indien je ingeloot bent voor deze woning nemen wij contact met je op.

Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.

Via de website www.de-alliantie.nl/ik-zoek kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Overdracht
Huurprijs € 1.145 per maand
Servicekosten € 83 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2023
Indeling
Oppervlakte 55 m2
Inhoud 143 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen