Vivaldistraat 13, Amersfoort

Via de website IK-ZOEK.de-Alliantie.nl kun je reageren op deze woning tot en met vrijdag 2 februari. Hiervoor maak je een Qii huurpaspoort aan.

Een plek om je thuis te voelen! Deze moderne eindwoning beschikt over alles waar je van droomt. Zo heb je een heerlijke tuin, maar liefst 4 slaapkamers, een lichte woonkamer en een eigen parkeerplaats. Met winkelcentrum Euterpeplein en de historische binnenstad binnen handbereik biedt deze locatie de perfecte mix van rust en groen en het gezellige stadsleven met diverse hotspots. Is dit wat jij zoekt?

Indeling

Begane grond
Entree, hal, meterkast, toilet en trapopgang. Lichte woonkamer met trapkast en toegang naar de achtertuin. Open keuken met eenvoudig keukenblok (geen apparatuur).

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de 3 ruime slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van een Frans Balkon. De badkamer is ingedeeld met een douche, toilet en een wastafel.

Tweede verdieping
Te bereiken met een vaste trap. Overloop met opstelplaats cv-ketel en wasmachineaansluiting. Grote zolderkamer met twee Velux-dakramen.

Bijzonderheden:
• Achtertuin gelegen op het noordwesten.
• Vrijstaande houten berging met elektra.
• Eigen parkeerplaats op achtergelegen parkeerterrein.
• Energielabel A.
• Minimale huurperiode 1 jaar.
• Voorbehoud gunning verhuurder.
• Geen woningdelers.
• Garantstelling door derden behoort niet tot de mogelijkheid.
• Direct beschikbaar
• Overnames (geen kosten): losse vaatwasmachine, vloerbedekking op de trap, toon thermostaat, enkele lampen, laminaatvloer 1e verdieping, douchecabine, douchegarnituur en raambekleding.

Huurprijs: € 1.450,00 per maand inclusief parkeerplaats
Servicekosten: ca. € 23,30 per maand


Gezamenlijk SV loon is minimaal 45 keer de kale huurprijs (€ 64.125,-).

Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

• Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
• De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur: deze zal over het algemeen niet later ingaan dan een week na de toewijzing/bezichtiging.


In aanmerking komen voor deze woning?

Via de website IK-ZOEK.de-alliantie.nl kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De verhuurder kijkt na einde inschrijfdatum wie er in aanmerking komen voor een bezichtiging. Je hoeft bij het makelaarskantoor geen papieren in te vullen, alles gaat via de website IK-ZOEK.de-alliantie.nl via het Qii huurpaspoort. Inschrijven is mogelijk tot en met vrijdag 2 februari!

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien je binnen de selectie valt, nemen wij contact met je op.

Overdracht
Huurprijs € 1.450 per maand
Servicekosten € 23 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 2012
Indeling
Oppervlakte 105 m2
Inhoud 375 m3
Aantal kamers 5

Heb je interesse?