Vermeerlaan 13 -R, Hilversum

Via de website www.de-alliantie.nl/ik-zoek kunt u reageren op deze woning. Hiervoor maakt u een QII huurpaspoort aan. Dit betreft een 55+ woning!

Einde inschrijving: maandag 25 september 2023 om 12.00 uur!

In de geliefde Schildersbuurt in Hilversum-Zuid, in sfeervol kleinschalig appartementencomplex (voorzien van lift) van de voormalige Gooische Huishoudschool (bouwjaar 1921, gerenoveerd 2007) gelegen 2-kamer appartement op de begane grond met balkon.
In dit kleinschalige en statige complex, met in totaal 16 appartementen, zijn veel authentieke details als hoge plafonds, houten balken en glas in lood ramen bewaard gebleven waardoor een bijzondere woonervaring wordt gecreëerd. Het complex is gunstig gelegen ten opzichte van centrum, openbaar vervoer, winkels van de Gijsbrecht van Amstelstraat en uitvalswegen.

Indeling: Entree, hal, meterkast, toilet, woonkamer met open keuken, slaapkamer, 2e slaapkamer, badkamer.

Appartement:
Entree, hal met meterkast, toiletruimte, kast met C.V.-opstelling en WTW-installatie.
Ruime en lichte woonkamer, open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur, slaapkamer, 2e slaapkamer, badkamer voorzien van douche en wastafel

Eigen berging en gemeenschappelijke fietsenberging.

Algemene informatie:
- De servicekosten bedragen € 101,48 per maand.
- Bij meerdere geschikte kandidaten gaat de voorkeur uit naar doorstromers die we passend kunnen laten wonen, dat laatste dient aangetoond te worden met een gezinsuittreksel BRP (indien u bent gekozen).
- Een credit check is onderdeel van onze toewijzingsprocedure.
- De minimale inkomenseis is ter hoogte van 45 x de kale maandhuur aan (gezamenlijk) bruto inkomen per jaar (= € 65.250,-- bruto per jaar).


Bijzonderheden:
- Dit betreft een 55+ woning!
- Einde inschrijving: maandag 25 september 2023 om 12.00 uur!
- Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.
- Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.
- De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet perse de 1e van de maand te zijn. De Alliantie bepaalt de ingangsdatum van de huur.

In aanmerking komen voor deze woning?
Via de website ik-zoek.de-alliantie.nl kunt u reageren op de betreffende woning. U kunt uitsluitend reageren door een Qii huurpaspoort aan te maken. De verhuurder kijkt na einde inschrijfdatum wie er in aanmerking komen voor een bezichtiging.

Wij moeten vaak een selectie maken uit alle reacties. Alleen indien u binnen de selectie valt, nemen wij contact met u op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Overdracht
Huurprijs € 1.450 per maand
Servicekosten € 101 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1921
Indeling
Oppervlakte 95 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?