Eemnesserweg 48, Laren

Via de website www.de-alliantie.nl/ik-zoek (https://ik-zoek.de-alliantie.nl/reageren/welkom/1/66859) kun je reageren op deze woning. Hiervoor maak je een QII huurpaspoort aan.

Eemnesserweg 48 te Laren

Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+).

Een comfortabel en ruime 5-kamer (4 slaapkamers) woning, gelegen op het veilige en gezellige Johanneshove van zorginstelling Vivium. Deze volledig zelfstandige woning (met alle voorzieningen op de begane grond) ligt nabij het levendige centrum van Laren waar het goed toeven is op één van de vele terrasjes en restaurants. Bij Johanneshove en in de directe omgeving kun je gratis parkeren. Op loopafstand vind je diverse bushaltes. Bewoners kunnen desgewenst gebruik maken van de zorg en faciliteiten van Vivium. Je kunt bij Vivium informeren naar de mogelijkheden.

Indeling:

Entree, royale hal, inpandige bergruimte met was- en stookruimte, separaat toilet. Woonkamer met openslaande deuren naar het terras. Aan de woonkamer grenzen 2 slaapkamers. Een ruime slaapkamer bevindt zich aan de voorzijde van de woning en een andere aan de achterzijde. De moderne keuken is voorzien van een 4 pits inductiekookplaat, combimagnetron, vaatwasser, afzuigkamp en koel/vriescombinatie. Op de begane grond bevindt zich tevens de badkamer met douche en tweede toilet.

Er bevinden zich 2 kamers op de tweede verdieping, te bereiken via een trap. Een riante slaapkamer heeft een groot dakterras met veel privacy en ligt aan de voorzijde van de woning. De tweede, kleinere, kamer heeft Velux kiepraam.

Algemene informatie:
- De servicekosten bedragen circa € 149,87 per maand. Dit bedrag omvat de kosten voor; o.a huismeester, tuinonderhoud, schoonmaken gemeenschappelijke ruimten, (lift) onderhoud en glasverzekering.
- Huurprijs parkeerplaats (PP48): € 91,75 per maand (opgenomen in geadverteerde huurprijs woning).
- Inkomenseis van toepassing.

Bijzonderheden:
- Het betreft een senioren complex met leeftijdsnorm (55+). Potentiële huurders dienen nog volledig zelfstandig te kunnen wonen.
- Eventuele zorg is af te nemen bij de naastgelegen zorggroep Vivium.

Toewijzing vrije sector huurwoning:
Deze woning verhuren wij aan huishoudens met een bruto verzamel inkomen van minimaal 45x de huur. Dit is inclusief vakantiegeld en eventueel vaste toeslagen. Laat je een sociale huurwoning achter van de Alliantie? Dan stellen wij geen maximale inkomensnorm. Waar mogelijk geeft de Alliantie huurders van de Alliantie voorrang. De Alliantie behoudt altijd het recht om de woning te gunnen aan de meest geschikte kandidaat.

Huurovereenkomst

Een huurovereenkomst wordt aangegaan voor ten minste één jaar en wordt vanaf dan verlengd voor onbepaalde tijd. Na de minimale termijn van één jaar bedraagt de opzegtermijn voor de huurder één maand.

De huurperiode kan op elke dag van de maand ingaan, dit hoeft niet per se de 1e van de maand te zijn. Huuringangsdatum: in overleg.

In aanmerking komen voor deze woning? (Interesse om op deze prachtige plek te komen wonen?) Via de website ik-zoek.de-alliantie.nl (https://ik-zoek.de-alliantie.nl/reageren/welkom/1/66859) kun je reageren op de betreffende woning. Je kunt reageren door een Account en My-Qii aan te maken.

Na einde inschrijfdatum wordt gekeken welke kandidaten in aanmerking komen voor een bezichtiging. Bij een goede match nemen wij direct contact op.

Deze aanmelding is met zorg samengesteld; de informatie die wordt verstrekt is echter indicatief en er kunnen geen rechten aan ontleend worden.

Overdracht
Huurprijs € 2.250 per maand
Beschikbaarheid Te huur
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 2002
Indeling
Oppervlakte 153 m2
Inhoud 350 m3
Aantal kamers 5

Heb je interesse?