Amstelkade 49 -3, Amsterdam

Liefhebbers van de Amsterdamse grachten opgelet! Heeft u altijd al in Amsterdam aan het water willen wonen? Dan is dit ruime, goed ingedeelde en lichte appartement tussen de De Pijp en de Rivierenbuurt aan de Amstelkade uw droomwoning.

Deze riante woning heeft namelijk een woonoppervlakte van circa 65 m² en beschikt over een lichte doorzon woonkamer met En Suite deuren, een riante slaapkamer met ingebouwde kasten, een keuken die nog volledig naar eigen smaak is in te richtten en een badkamer met wastafel, douche en toilet. Tevens is er de mogelijkheid tot het creëren van een tweede slaapkamer. De canon voor de erfpacht is nog langdurig afgekocht tot februari 2063 en het beheer door de vereniging van eigenaars wordt actief en professioneel uitgevoerd.


Omgeving en bereikbaarheid:
Het appartement is gelegen in een rustige straat in de Rivierenbuurt met café Dons op de hoek een paar minuten lopen van de Rijnstraat, waar verscheidene supermarkten en horeca gelegenheden zich bevinden. Ook de Amstel, Scheldestraat en de Maasstraat met vele gezellige (boetiek) winkels, restaurants en cafés liggen binnen handbereik. De gezellige Pijp ligt op een paar minuten fietsafstand. Tevens ben je met de auto binnen enkele minuten op de Ring A10. Groenvoorzieningen zoals het Beatrixpark en Martin Luther Kingpark zijn op korte afstand gelegen.
Per auto is de nabijgelegen snelweg A10 binnen enkele minuten te bereiken. Station RAI en Amstel, waar u trein, metro, tram en bus voorzieningen vindt, liggen tevens op 5 minuten fietsafstand. Er is een ruime keuze aan lagere-/ en middelbare scholen in de nabijheid alsmede diverse sportfaciliteiten. Op loopafstand van het appartement bevinden zich diverse parken zoals Het Beatrixpark, Martin Luther Kingpark en het natuurgebied rond de Amstel

Indeling:
Begane grond:
Centrale entree; trappenhuis.
Derde etage:
Entree woning; hal; trappenhuis; badkamer met wastafel; douche en toilet; slaapkamer; woonkamer aan de straatzijde met toegang tot de keuken en het balkon.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1923;
- Woonoppervlakte circa 65 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-02-2063;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie diensten;
- Servicekosten van € 165,80 per maand voor appartement (conform begroting 2023);

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 02-02-2023 voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1925
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 212 m3
Aantal kamers 2

Heb je interesse?

 

Top woningen