Floraweg 30, Amsterdam

Deze fantastisch goed ingedeelde woning bevindt zich op een populaire locatie aan de grens van het Floradorp in Amsterdam-Noord. Met het Noorderpark op enkele minuten lopen is dit de een ideale plek voor starters, gezinnen en iedereen die opzoek is naar een fijne plek om te wonen met veel ruimte en een eigen tuin.
De woning heeft een woonoppervlakte van circa 85 m² en beschikt over een riante en lichte woonkamer met directe toegang naar de zonnige tuin op het zuiden. In de tuin kunt u de gehele dag heerlijk genieten van de zon en tevens op de warme dagen gebruik maken van de al geïnstalleerde zonneschermen om de schaduw op te zoeken. Verder is de keuken groot genoeg om een tafel te plaatsen om zo meer leefruimte in de woonkamer te bewaren. Op de eerste etage bevinden zich de master bedroom, twee identieke slaapkamers en een fraaie badkamer.

Omgeving en bereikbaarheid:
Het complex is gelegen aan een breed plantsoen en grenst aan het Florapark. De bereikbaarheid van deze woning met openbaar vervoer is uitstekend te noemen met een bushalte op loopafstand. Met de auto bent u binnen enkele minuten op de A10 Ring Amsterdam en via de IJtunnel bent u binnen enkele minuten in het centrum van Amsterdam. Tevens kunt u met het pontje naar het centrum en de toekomstige halte van de Noord-Zuidlijn zijn op fietsafstand. In de nabijheid van de Bloemenbuurt zijn winkelcentra Mosplein, boven ’t IJ en in de directe omgeving zijn tevens diverse buurtwinkels gevestigd.


Indeling:
Begane grond:
Entree; hal; trap; separaat toilet; half open keuken; woonkamer; tuin op het zuiden.
Eerste etage:
Overloop; badkamer met douche en wasbak; twee identieke slaapkamers op het zuiden en de master bedroom.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1989;
- Perfect voor starters en gezinnen;
- Woonoppervlakte circa 85 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15-01-2040;
- Vaste projectnotaris; Lubbers en Dijk in Amsterdam;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 14 december voor 12:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 525.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 63 dagen
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 85 m2
Inhoud 284 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen