Oostenburgervoorstraat 20, Amsterdam

Heerlijke lichte woning met een woonoppervlakte van ca. 73 m² gelegen in lekkere rustige woonomgeving nabij het Scheepvaartsmuseum en het Oostenburgerpark. Het driekamerappartement is gelegen op de eerste verdieping en heeft de beschikking over een ruime woonkamer, twee goed bemeten slaapkamers, keuken, badkamer en twee balkons.

Het appartement is gelegen op erfpacht, waarbij de canon is afgekocht tot 30 juni 2035. De VvE wordt professioneel en actief beheerd.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in een rustig gedeelte van het Centrum van Amsterdam, vlakbij Artis, het Scheepvaartmuseum en het Oostenburgerpark. Op loopafstand bevinden zich veel leuke restaurants en cafés op het Kadijksplein. De bereikbaarheid is uitstekend, Amsterdam Centraal Station is op loop- of fietsafstand. Er is ook een uitstekende verbinding met de ring A10 via de IJ-tunnel of de Piet Hein-tunnel.

Indeling:

Begane grond:
Centrale entree; hal; trappenhuis; bergingen.

Eerste etage:
Entree van de woning; hal met toegang tot alle vertrekken; woonkamer met toegang tot het balkon met ligging op het noordwesten; één goed bemeten slaapkamer aan de voorkant van de woning en één fijne slaapkamer aan de achterzijde; badkamer voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting; separaat toilet; keuken met toegang tot balkon gelegen op het zuidwesten.


Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1985;
- Twee balkons;
- Woonoppervlakte circa 73 m² (meetrapport aanwezig);
- Erfpacht, canon afgekocht tot 30-06-2035;
- Vaste projectnotaris; Schut van Os Notarissen in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliantie VvE Diensten;
- Servicekosten van € 77,07 per maand voor de woning en € 6,01 per maand voor de berging;

Wat u verder moet weten:

- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 1 februari 12:00

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders – en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Overdracht
Vraagprijs € 440.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 13 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 234 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen