Riouwstraat 103 -B, Amsterdam

Een super leuke starterswoning in het levendige Amsterdam Oost! Deze woning van circa 49 m², gelegen op de tweede verdieping, heeft een balkon over de volle breedte aan de achterkant van de woning. Met een ruime woonkamer en slaapkamer is het ideaal wonen! De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten en de erfpacht is afgekocht tot en met 31 juli 2059.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Gemeenschappelijke hal; entree van de woning gelegen op de tweede verdieping; vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken; ruime woonkamer gelegen aan de voorzijde; centraal gelegen een meterkast, een CV-kast, een aparte wc; een badkamer met douche en een wastafel; aan de achterzijde is een dichte keuken met toegang tot het balkon op het noorden. Daarnaast is er ook een grote slaapkamer gelegen. Op de begane grond is een externe berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1924;
- Woonoppervlakte circa 49 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 juli 2059;
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE-diensten;
- Servicekosten van € 111,89 per maand voor het appartement en € 7,07 per maand voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 65 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1924
Indeling
Oppervlakte 49 m2
Inhoud 157 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht

 

Top woningen