Riouwstraat 96, Amsterdam

Een prachtige woning in het levendige Amsterdam Oost! Deze woning van circa 91 m²! Gelegen op de tweede verdieping en heeft twee fijne balkons. Met een ruime woonkamer, keuken en drie slaapkamers is het ideaal wonen! De vereniging van eigenaren wordt professioneel beheerd door de Alliantie VvE Diensten en de erfpacht is afgekocht tot en met 31 juli 2051.

Omgeving:
Het appartement is gelegen op een leuke locatie vlakbij de Javastraat, midden in de Indische Buurt. Aan de Javastraat en op het Javaplein vind je veel winkeltjes, koffietentjes, nieuwe restaurantjes en een supermarkt voor de dagelijkse boodschappen. Ook Studio K, het Badhuis, Brouwerij 't IJ, Dappermarkt en het Flevopark liggen om de hoek. De openbaar vervoersmogelijkheden zijn uitstekend te noemen met de diverse bus- en tramlijnen op loopafstand, alsmede het Muiderpoortstation. De uitvalswegen met o.a de Ring A10 worden via de Amsterdamse brug of de Piet Heijntunnel snel bereikt. Tevens ben je met ongeveer 10 minuten fietsen in het Centrum van Amsterdam.

Indeling:
Gemeenschappelijke hal; entree van de woning gelegen op de tweede verdieping; vanuit de hal is er toegang tot alle vertrekken; ruime woonkamer gelegen aan de achterzijde; keuken en eetkamer gelegen aan de voorzijde met toegang tot het balkon op het zuiden; centraal gelegen een meterkast, een CV-kast, een aparte wc; een badkamer met douche en een wastafel; daarnaast zijn er twee ruime slaapkamers gelegen aan de achterzijde van de woning; de derde slaapkamer bevind zich aan de voorzijde van de woning; op de begane grond is een externe berging van ruim 7m².

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1979;
- Woonoppervlakte circa 91 m² conform meetrapport;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 31 juli 2051;
- Vaste projectnotaris; Brummelhuis in Amsterdam;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door de Alliantie VvE-diensten;
- Servicekosten van € 177,15 per maand voor het appartement en € 9,42 per maand voor de berging;

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoop niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 20 december 12:00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 450.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 57 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1979
Indeling
Oppervlakte 91 m2
Inhoud 255 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht

 

Top woningen