Statenjachtstraat 548, Amsterdam

**Let op voorrangsregeling voor sociale huurders Alliantie **

Heerlijk ruim wonen in deze goed ingedeelde 3-kamer woning van 65 m² met ruim en vrij uitzicht vanaf de achtste verdieping! De woning is gelegen in "de Banne" en omringd door voorzieningen als het winkelcentrum, horecagelegenheden, de kinderboerderij en het Noorderpark. Het appartement beschikt over twee slaapkamers, een dichte keuken met aansluitende bijkeuken en heeft een heerlijk zonnig balkon.

De canon voor de erfpacht is vooruitbetaald tot en met 15 oktober 2059. De vereniging van Eigenaren wordt professioneel beheerd door Alliantie VvE Diensten.

Omgeving:
Het appartement is gelegen in "De Banne. Een gezellige buurt in Amsterdam Noord, die geheel is getransformeerd tot een populaire en bruisende buurt. Winkels, horecagelegenheden, scholen, sportaccommodaties liggen om de hoek, maar ook ziekenhuis Boven 't Y, winkelcentrum Boven 't Y en het nieuwe Banne Centrum ligt allemaal op loopafstand. Toch wat meer naar buiten? Dat kan in recreatiegebied het Twiske en is op fietsafstand. Wilt u naar het centrum van Amsterdam? Dat is zo geregeld, de pont is 10 minuten fietsen, welke u naar Amsterdam Centraal brengt en ook Noord-Zuidlijn, station Noord op 7 minuten fietsen, brengt u zo naar het centrum. Liever met de auto? Binnen enkele minuten rijdt u op de ringweg A10 vanwaar u alle kanten op kunt.

Indeling:
Entree vanaf de galerij op de achtste verdieping. Voorportaal met toegang tot de zeer ruime woonkamer, met toegang tot het woning brede balkon, gelegen op het zonnige zuidwesten. De gesloten keuken aan de galerij met daarbij ook de toegang tot de bijkeuken. De badkamer is bereikbaar vanuit de hal én vanuit de bijkeuken en is voorzien van wastafel, douche en wasmachine aansluiting. De twee slaapkamers zijn gelegen aan de balkonzijde. Tevens beschikt de woning over een ruime berging op de begane grond.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1969;
- 2 slaapkamers;
- Ruim balkon met vrij uitzicht;
- Woonoppervlakte circa 65 m² conform NEN2580;
- Erfpacht, canon afgekocht tot en met 15 oktober 2059;
- Actieve VvE welke professioneel beheerd wordt door Alliante VvE Beheer;
- VvE bijdrage: € 165,04 p.m. (conform begroting 2023);
- Vaste projectnotaris Lubbers en Dijk notarissen in Amsterdam.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Waar mogelijk geeft de Alliantie haar sociale huurders voorrang bij de aankoop van een Alliantie woning. Hiermee bevordert de Alliantie doorstroom. Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het beste bod voorrang.

Woningen waarvoor een speciale actie geldt zijn uitgezonderd van de voorrangsregel. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 6 februari 2023 om 12.00 uur. Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de wekelijkste update op benopzoek.nl of installeer de Blokster App op je mobiel. Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie!

In de praktijk wordt er door de makelaar een sluitingsdatum gecommuniceerd. Als na de sluitingsdatum meerdere huurders zich hebben gemeld dan wordt het een inschrijving. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 60 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1969
Indeling
Oppervlakte 65 m2
Inhoud 217 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen