Stalpaertstraat 137, Hilversum

Ruim en licht HOEK-appartement op bovenste (2e) verdieping met ruime bergzolder en berging op de begane grond. Woonoppervlakte 51 m2, overige inpandige ruimte (bergzolder) 23 m2. Bouwjaar 1952.

Gelegen in rustige woonwijk op korte afstand van diverse winkels, scholen en treinstation Hilversum-Mediapark. Op maar 5 minuten fietsen van het centrum van Hilversum.

Indeling:
Centrale entree met trapopgang, meterkast in het portiek. Entree hal met separaat toilet. Woonkamer met zijraam, frans balkon en vrij uitzicht over de omgeving. Verzorgde keuken in lichte kleurstelling en toegang tot het balkon. Zonligging op het westen. Het appartement beschikt over 1 slaapkamer. Verzorgde badkamer met douche, vaste wastafel en verwarming. Via het vlizoluik in de hal is de ruime bergzolder bereikbaar, nokhoogte 2,28m. Via het achterom is de berging bereikbaar.

Bijzonderheden:
- Energielabel F;
- Extra bergkasten op het balkon;
- Servicekosten ad. € 183,84,-
- Eigen C.V. installatie (2012);
- Gedeeltelijk dubbel glas;
- Openbaar parkeren;

Wat u verder moeten weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest- en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- In overleg per direct beschikbaar.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 245.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 18 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1952
Indeling
Oppervlakte 51 m2
Inhoud 275 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen