Vennecoolstraat 37, Hilversum

BEZICHTIGEN MOGELIJK TOT EN MET MAANDAG 30 JANUARI, INSCHRIJVING TOT EN MET DINSDAG 31 JANUARI 12:00 UUR.

In een rustige kindvriendelijke straat in de woonwijk Hilversum Noord, ligt dit 3-kamer hoekappartement gelegen op de eerste verdieping van een kleinschalig appartementencomplex. Het appartement bestaat uit een woonoppervlakte van ca. 60 m2 en beschikt onder andere over een woonkamer, 2 slaapkamers, een gesloten keuken, badkamer, separaat toilet, zonnige balkon gesitueerd op het zuiden en een vrijstaande stenen berging gelegen aan het achterom van het complex.

De Vennecoolstraat betreft een rustige kindvriendelijke straat met diverse voorzieningen in de directe omgeving, zoals natuurgebied de Westerheide, station Hilversum Mediapark, winkels en scholen. Uitvalswegen naar de A1 en A27 zijn gunstig.

Indeling:
Trappenhuis met meterkast, ruim entree, separaat toilet, woonkamer, slaapkamer bereikbaar via de woonkamer met toegang tot het balkon, tweede slaapkamer, gesloten keuken, badkamer met douche en wastafel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1953
- Woonoppervlakte 60 m2
- Verwarming en warm water middels een cv-ketel (Intergas combi ketel uit 2012)
- Berging gelegen aan het achterom op de begane grond
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Servicekosten ad. € 127,77 per maand
- Actieve VvE
- Het betreft een voormalig huurwoning van de Alliantie
- Zelfbewoningsverplichting, dit betreft geen beleggingsobject
- Ouderdomsclausule van toepassing
- De eigendomsoverdracht van deze woning zal plaatsvinden bij notariskantoor Davina en Partners
- Oplevering in overleg

LET OP! Zowel huurders met een voorrangspositie als niet huurders zijn welkom om de woning te bezichtigen en iedere geïnteresseerde mag meedoen aan de inschrijving. Huurders van de Alliantie hebben tot en met 31 januari 2023 voorrang op overige belangstellenden.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE

Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegmenthuurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uit brengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl/voorrang-huurders en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 31 januari voor 12:00 uur.

Wil je als sociale huurder van de Alliantie aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van de Alliantie! De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 240.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 12 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1953
Indeling
Oppervlakte 60 m2
Inhoud 192 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen