Artemissingel 224, Almere

Op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers in het Homeruskwartier in Almere Poort? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Het appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer met nette keuken, twee slaapkamers en een balkon op het zuidoosten.

Het appartementencomplex ligt op een gunstige locatie nabij diverse openbare voorzieningen, zoals winkels, supermarkten, scholen en gezondheidscentra. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt tegenover het appartementencomplex met een snelle verbinding naar het NS-station van Almere Poort. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

INDELING.
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trappenhuis, lift en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Entree/hal met de meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Naast de keuken bevindt zich de opbergkast met de wasmachine aansluiting en de mechanische ventilatie unit. Vanuit de woonkamer is de eerste slaapkamer toegankelijk. Via de tussenhal bereik je de tweede slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een wastafel, douche en toilet.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2012;
- Balkon op het zuidoosten;
- Energielabel A+;
- Servicekosten circa € 143,00 per maand (2023);
- Woonoppervlakte circa 66 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2012
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 215 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?