Bellinipad 7, Almere

Op zoek naar een woning in een autoluwe straat in Almere Muziekwijk? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Deze woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een zolder met de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer en een achtertuin op het zuidwesten.

Omgeving:
De woning ligt op een gunstige en centrale locatie. Het winkelcentrum van Muziekwijk ligt op loopafstand van de woning en is o.a. voorzien van een supermarkt, een bakkerij en een drogisterij. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met de fiets én het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte ligt op circa 3 minuten loopafstand. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, opbergkast, toilet, trapopgang naar de eerste verdieping en toegang tot de woonkamer. De open keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en betreft van een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de loopdeur in de woonkamer is de achtertuin toegankelijk. In de achtertuin is een houten berging aanwezig.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Middels de vaste trap bereik je de tweede verdieping.

Tweede verdieping:
Ruime zolder met voldoende opbergruimte en de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1987;
- Energielabel A;
- Achtertuin op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 97 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: PVM Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 29 januari 2024 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 365.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1987
Indeling
Oppervlakte 97 m2
Inhoud 346 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen