Bergmolenstraat 8, Almere

Op zoek naar een tussenwoning met 4 slaapkamers op fietsafstand van station Almere buiten? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Deze woning is gelegen op een gunstige locatie in de Molenbuurt met een vrij uitzicht aan de voorzijde. De Molenbuurt is een ruim opgezette woonwijk voorzien van veel groen en speelplantsoenen. Op loop- en fietsafstand van de woning bevindt zich het Meridiaanpark. De woning is ook centraal gelegen ten opzichte van andere openbare voorzieningen in de buurt zoals het grote winkelcentrum DoeMere, evenals het centrum van Almere-Buiten met het NS-station. De uitvalswegen naar de Hogering, A6 en A27 zijn eveneens snel te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met toilet en meterkast. Middels de tussendeur bereik je de ruime en lichte woonkamer. Via de woonkamer bereik je de keuken, het betreft een eenvoudig keukenblok. Middels de keukendeur wordt de ruime en achtertuin bereikt welke is gelegen op het oosten.

Eerste verdieping:
Middels de trapopgang bereik je de overloop. Aan de voorzijde van de woning zijn 2 slaapkamers gelegen. Aan de achterzijde is de derde slaapkamer op deze verdieping. De badkamer is voorzien van een wastafelmeubel, toilet, douche en wasmachineaansluiting

Tweede verdieping:
Middels de trapopgang bereik je de overloop met toegang tot de 4de slaapkamer. Op zolder bevindt zich ook de cv ketel.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1986;
- Energielabel B geldig t/m 23-02-2032;
- Tuin op het oosten;
- Woonoppervlakte circa 108m2 conform NEN2580;
- Cv ketel merk Intergas, bouwjaar 2011;
- Vaste projectnotaris: TRIP Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 29 april 2024 voor 10.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1984
Indeling
Oppervlakte 108 m2
Inhoud 396 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht onder voorbehoud