Gitaarstraat 45, Almere

**Deze woning bieden wij aan met een traditionele vraagprijs**

Op zoek naar een 3 kamer appartement in Almere Muziekwijk met bijbehorende berging op de begane grond en uitzicht op het Muzenpark? Dan is dit wellicht iets voor jou!

Het winkelcentrum van Muziekwijk ligt op 5 minuten loopafstand. Het winkelcentrum is o.a. voorzien van een supermarkt, een bakkerij en drogisterij. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met het openbaar vervoer goed bereikbaar. Het treinstation Almere-Muziekwijk en de bushalte is op loopafstand van de woning. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten bereikbaar.

Indeling
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trappenhuis en toegang tot eigen berging.

Tweede verdieping:
Entree/hal met meterkast, badkamer, separaat toilet en opbergruimte. De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Via de hal worden de 2 slaapkamers in diverse afmetingen bereikt aan de voorzijde van de woning. De ruime woonkamer is gelegen aan de achterzijde van de woning en bevat veel lichtinval. De keuken betreft een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de keuken wordt het balkon bereikt gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1992;
- Energielabel A geldig t/m 22-04-2034;
- Balkon op het zuiden;
- Servicekosten circa €157,00 per maand (2023);
- Woonoppervlakte circa 68m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: PVM Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 28 juni 2024 11:00uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1992
Indeling
Oppervlakte 68 m2
Inhoud 217 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen