Gleditsiastraat 107, Almere

Op zoek naar een appartement met 2 slaapkamers (met de mogelijkheid tot het realiseren van een 3e slaapkamer) in Almere Parkwijk? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, twee slaapkamers (derde slaapkamer mogelijk) en een balkon op het zuiden.

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een centrale locatie in Almere Parkwijk. Op circa 5 minuten loopafstand bevinden zich de dichtstbijzijnde supermarkt, de bushalte en het NS-station met directe treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Lelystad. Tevens is het centrum van Almere met zowel de fiets als met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Almere kent een verscheidenheid aan winkels, restaurants en gezellige terrassen. De uitvalswegen (A6 en A27) en de recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, lift, trappenhuis en toegang tot eigen berging.

Vierde verdieping:
Entree/hal met meterkast, toilet, opbergkast en toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer, de keuken en de ruime woonkamer. De keuken betreft een eenvoudig keukenblok met voldoende kastruimte. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Het balkon is toegankelijk vanuit de woonkamer/keuken en is gelegen op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1995;
- Energielabel A;
- Balkon op het zuiden;
- Servicekosten circa € 242,00 per maand (2023);
- Woonoppervlakte circa 82 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 7 juni 2024 11:00uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 310.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 253 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen