Glinkastraat 157, Almere

Op zoek naar een appartement met 3 slaapkamers in Almere Muziekwijk? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Het appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, 3 slaapkamers, een balkon op het zuidwesten en een eigen berging op de begane grond.

Omgeving:
Het appartement ligt op een centrale locatie. Het winkelcentrum van Muziekwijk ligt tegenover het appartementencomplex en is o.a. voorzien van een supermarkt, een bakkerij en een drogisterij. Het centrum van Almere is zowel met de auto als met de fiets én het openbaar vervoer goed bereikbaar. De bushalte en het NS-station liggen naast het appartementencomplex op 1 minuut loopafstand. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen, trapopgang (geen lift) en toegang tot eigen berging.

Eerste verdieping:
Entree/hal met meterkast, separaat toilet, opbergkast en toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de woonkamer met aansluitend de keuken. De keuken betreft een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. De badkamer beschikt over van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de keuken is het balkon toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1990;
- Energielabel C;
- Balkon op het zuidwesten;
- Servicekosten circa € 108,00 per maand;
- Woonoppervlakte circa 81 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewonings- en asbestclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 13 september 2023 voor 12.00.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1990
Indeling
Oppervlakte 81 m2
Inhoud 250 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud