Jacques Tatilaan 67, Almere

Op zoek naar een speels appartement (maisonnette) in de populaire Filmwijk? Dan is deze maisonnette wellicht iets voor jou!

Naast de gunstige locatie beschikt deze maisonnette o.a. over een ruime woonkamer, een moderne keuken, twee slaapkamers en een tuin op het zuidwesten.

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een centrale locatie met in de directe omgeving diverse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en gezondheidscentra. Tevens ligt op fietsafstand het centrum van Almere met diverse winkels, restaurants en gezellige terrassen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op circa 3 minuten loopafstand met een directe verbinding naar het treinstation van Almere Centrum. De uitvalswegen (A6/A27/A1) en de recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen en toegang tot het appartement.

Indeling appartement:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de eerste slaapkamer en de woonkamer met de keuken. De keuken biedt voldoende kastruimte en is voorzien van diverse inbouwapparatuur. Middels de loopdeur in de woonkamer/keuken is de achtertuin toegankelijk. De achtertuin is gelegen op het zuidwesten en is voorzien van een houten berging.

Middels de vaste trap bereik je de eerste verdieping.
Overloop met toegang tot de badkamer, de opbergkast en de tweede slaapkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1994;
- Energielabel A;
- Balkon op het zuidwesten;
- Servicekosten circa € 134,00 per maand (2023);
- Woonoppervlakte circa 78 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 3 november 2023 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 295.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1994
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 268 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud