Joris Ivenslaan 109, Almere

Op zoek naar een speels appartement (maisonnette) in de populaire Filmwijk? Dan is deze maisonnette wellicht iets voor jou!

Naast de gunstige locatie beschikt deze maisonnette o.a. over twee slaapkamers, een balkon over de gehele breedte van de woning gelegen op het oosten!

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een centrale locatie met in de directe omgeving diverse voorzieningen zoals supermarkten, scholen en gezondheidscentra. Tevens ligt op fietsafstand het centrum van Almere met een verscheidenheid aan winkels, restaurants en gezellige terrassen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op circa 3 minuten loopafstand met een directe verbinding naar het treinstation van Almere Centrum. De uitvalswegen (A6/A27) en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Begane grond:
Algemene entree, brievenbussen en centrale hal.

Indeling appartement:
Eerste verdieping:
Entree/hal met meterkast, toegang tot de eerste slaapkamer en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Middels de vaste trap bereik je de tweede woonlaag.
Overloop met het separate toilet, toegang tot de tweede slaapkamer en de woonkamer met keuken. De keuken betreft een vernieuwd keukenblok. Vanuit de keuken is het balkon toegankelijk gelegen op het oosten!

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1996;
- Energielabel A; geldig t/m 5-12-2032;
- Balkon op het oosten;
- Servicekosten circa € 157,- per maand (2024);
- Woonoppervlakte circa 70m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van vrijdag 14 juni 11:00uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 300.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 231 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen