Kastanjeplein 64, Almere

Op zoek naar een eindwoning centraal gelegen in Almere Parkwijk? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Deze woning beschikt o.a. over een lichte woonkamer, een nette keuken, twee ruime slaapkamers en een achtertuin op het noorden.

Omgeving:
De woning ligt op een gunstige locatie in Almere Parkwijk. Op 5 minuten loopafstand bevinden zich de dichtstbijzijnde supermarkt, de bushalte en het NS-station met directe treinverbindingen naar o.a. Amsterdam en Lelystad. Tevens is het centrum van Almere met zowel de fiets als met de auto binnen enkele minuten te bereiken. Het centrum van Almere kent een verscheidenheid aan winkels, restaurants en gezellige terrassen. De uitvalswegen (A6 en A27) en de recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de loopdeur in de woonkamer is de achtertuin toegankelijk. De achtertuin is voorzien van een houten berging.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de opbergkast, de twee ruime slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1995;
- Energielabel A;
- Achtertuin op het noorden;
- Woonoppervlakte circa 77 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 17 mei 2023 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 32 dagen
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1995
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 267 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen