Keizerstraat 26, Almere

Op zoek naar een appartement met 3 slaapkamers op loopafstand van Almere Centrum? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, een nette keuken, drie slaapkamers, een balkon op het zuidenwesten en een eigen berging op de begane grond.

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een gunstige locatie op loopafstand van het NS-station en het centrum van Almere met diverse winkels, supermarkten, restaurants en gezellige terrassen. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen, waaronder het Beatrixpark, zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen, trapopgang (geen lift) en toegang tot eigen berging.

Derde verdieping:
Entree/hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de drie slaapkamers, de badkamer en de ruime woonkamer met aansluitend de keuken. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt voldoende opbergruimte. De badkamer beschikt over een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer/keuken is het balkon toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1985;
- Energielabel A;
- Balkon op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 84 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 162,00 per maand (2023);
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 29 augustus 2023 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 251 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud