Kornwierde 61, Almere

Op zoek naar een ruime eengezinswoning in een autoluwe straat met maar liefst 4 slaapkamers? Dan is dit wellicht wat voor jou!

In de nabije omgeving treft u diverse openbare voorzieningen waaronder verschillende basisscholen, winkels, gezondheidscentrum en openbaar vervoer. Aan de zijkant van de wijk bevindt zich het park met verschillende sportfaciliteiten. Tevens is er een supermarkt, het strand en het kromslootpark op loopafstand.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, opbergkast, toilet, toegang tot de aangebouwde berging, de woonkamer en de keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en betreft een eenvoudig keukenblok met voldoende kastruimte. Middels de loopdeur in de woonkamer is de achtertuin toegankelijk gelegen op het westen.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de vier slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1983;
- Energielabel B geldig t/m 26-04-2032;
- Tuin op het westen;
- Woonoppervlakte circa 115m2 conform NEN2580:
- Vaste projectnotaris: TRIP Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van woensdag 10 juli 11:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 380.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1983
Indeling
Oppervlakte 115 m2
Inhoud 414 m3
Aantal kamers 5

Heb je interesse?