Leidenstraat 18, Almere

Op zoek naar een appartement op de begane grond op fietsafstand van Almere Centrum? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, twee slaapkamers, een tuin op het zuidoosten en een eigen berging (toegankelijk vanuit de keuken).

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een centrale locatie in Almere Stedenwijk. Op de fiets ben je met circa 5 minuten in het stadshart van Almere met diverse winkels, restaurants en gezellige terrassen. De dichtstbijzijnde supermarkt ligt op 5 minuten loopafstand. De uitvalswegen (A6/A1) en de recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkasten en toegang tot de ruime woonkamer en de keuken. De keuken betreft een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de berging. De berging heeft ook een toegangsdeur rechtstreeks naar de voortuin. De eerste slaapkamer aan de achterzijde van het appartement is toegankelijk vanuit de woonkamer. Via de tussenhal is de tweede slaapkamer, de opbergkast, de badkamer en het separate toilet te bereiken. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Vanuit de woonkamer heb je toegang tot de tuin, gelegen op het zuidoosten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1982;
- Energielabel B;
- Tuin op het zuidoosten;
- Servicekosten circa € 123,00 per maand (2023);
- Woonoppervlakte circa 74 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 19 mei 2023 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 31 dagen
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1982
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 273 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen