Olivier B. Bommelhof 34, Almere

LET OP! HET KIJKMOMENT IS ENKEL VOOR SOCIALE HUURDERS VAN DE ALLIANTIE OF SOCIALE HUURDERS VAN CORPORATIES BINNEN DE REGIO (AMSTERDAM, ZEEWOLDE, GOOI- EN VECHTSTREEK, AMERSFOORT). INDIEN JE GEEN SOCIALE HUURDER BENT KAN JE PER E-MAIL JOUW GEGEVENS ACHTERLATEN VOOR DE RESERVELIJST. BIJ EEN EVENTUELE TWEEDE KIJKMOMENT WORDT DE RESERVELIJST BENADERD.

NB! THE VIEWING MOMENT IS ONLY FOR SOCIAL TENANTS OF THE ALLIANTIE OR SOCIAL TENANTS OF CORPORATIONS WITHIN THE REGION (AMSTERDAM, ZEEWOLDE, GOOI-EN VECHTSTREEK, AMERSFOORT). IF YOU ARE NOT A SOCIAL TENANT YOU CAN LEAVE YOUR DATA FOR THE RESERVE LIST BY EMAIL. AT A POSSIBLE SECOND VIEWING MOMENT, THE RESERVE LIST IS APPROACHED.

Op zoek naar een ruim appartement met 2 slaapkamers met een eigen parkeerplaats? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer met moderne keuken, een nette badkamer, twee slaapkamers, een balkon op het noordoosten en een eigen berging op de begane grond.

Dit object wordt u aangeboden met KOOPGARANT voor:

Taxatiewaarde: € 325.000,-.

Koopsom: € 276.250,- k.k. met 15% KoopGarant (het apartement wordt met KoopGarant verkocht)

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt in de Stripheldenbuurt en staat op een goed onderhouden terrein met in totaal drie wooncomplexen. Het grindpad, de gemeenschappelijke tuin en de ruimtelijke indeling geven het terrein een luxe uitstraling. In de directe omgeving bevinden zich diverse voorzieningen, waaronder o.a. scholen, supermarkten, het NS-station Oostvaarders en het centrum van Almere Buiten. De uitvalswegen (A6 en A27) en recreatievoorzieningen, waaronder de Oostvaardersplassen, zijn binnen enkele minuten met de auto te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree met brievenbussen, lift, trapopgang en toegang tot de eigen berging en parkeerplaats.

Vierde verdieping:
Entree/hal met meterkast, kast met cv-ketel en opstelplaats voor de wasmachine, het separate toilet en toegang tot de twee slaapkamers, de badkamer en de ruime woonkamer met open keuken. De L-vormige keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur en biedt voldoende opbergruimte. De badkamer beschikt over een douche en een wastafel met meubel. Vanuit de woonkamer is het balkon toegankelijk.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 2011;
- Energielabel A;
- Balkon op het noordoosten;
- Woonoppervlakte circa 82 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 216,00 (€ 210,- appartement + € 6,- parkeerplaats) per maand (2023);
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding;
- Voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

KOOPGARANT is kopen met korting. Door de terugkoopgarantie ben je tevens verzekerd van een snelle verkoop als je verhuist. Verplichte financiering met Nationale Hypotheek Garantie! VRAAG NAAR DE VERDERE VOORWAARDEN VAN DE KOOPGARANTREGELING! Vanwege de Koopgarant-constructie zal er een (gezamenlijke) inkomensgrens gelden van € 58.750,- max. Het inkomen zal aangetoond moeten worden met een zogenoemd IB60-formulier welke aangevraagd kan worden bij de belastingtelefoon bereikbaar op nummer 0800-0543.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die interesse hebben? Dan zal er een loting uitgevoerd worden. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 25 augustus 2023 voor 11.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij de makelaar.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 276.250 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2011
Indeling
Oppervlakte 82 m2
Inhoud 264 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud