P.S. Gerbrandypad 25, Almere

Op loopafstand van het stadshart van Almere in een autoluwe staat deze echte eengezinswoning met drie slaapkamers, een grote zolder en badkamer.

Omgeving
De woning is ideaal gelegen. Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, een bushalte en het bruisende Stadshart van Almere Centrum met vele voorzieningen zoals: een bioscoop, de schouwburg, de bibliotheek, het ziekenhuis, het NS treinstation en natuurlijk diverse winkels, restaurants en cafés. Verder bevinden zich in de nabijheid diverse voorzieningen zoals een supermarkt, scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.
Goede verbinding naar de A6 richting Amsterdam en Lelystad en de A27 richting het Gooi en Utrecht.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer. De woonkamer met open keuken gelegen aan de voorzijde kan nog vrij ingericht worden. Via de loopdeur in de woonkamer is de achtertuin toegankelijk. De achtertuin is gelegen op het westen en is voorzien van een berging.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de drie slaapkamers en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet, wastafel en wasmachine aansluiting.

Tweede verdieping:
Ruime zolder verdieping die nog vrij in te delen is.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986
- Energielabel A (geldig tot 31-10-2033);
- 9 zonnepanelen;
- Achtertuin op het westen;
- Woonoppervlakte circa 101 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: trip notarissen

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 27-02-2024 voor 10.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 101 m2
Inhoud 356 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen