Parkwerf 3, Almere

Op zoek naar een woning met 4 slaapkamers op loopafstand van het centrum van Almere Haven? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Deze woning beschikt o.a. over een ruime woonkamer, vier slaapkamers (met de mogelijkheid tot het creëren van een vijfde slaapkamer), 6 zonnepanelen en een achtertuin op het zuidoosten.

Omgeving:
In de nabije omgeving bevinden zich diverse openbare voorzieningen, zoals: supermarkten, scholen, het centrum van Almere Haven en de Havenkom met gezellige restaurants en terrassen. De dichtstbijzijnde bushalte ligt op circa 8 minuten loopafstand met een directe verbinding naar het NS-station van Almere Centrum. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Entree/hal met meterkast, toilet, trapopgang en toegang tot de woonkamer met de keuken. De keuken bevindt zich aan de voorzijde van de woning en betreft een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de openslaande deuren in de woonkamer is de achtertuin toegankelijk. De achtertuin is gelegen op het zuidoosten en is voorzien van een berging.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de twee slaapkamers (met de mogelijkheid tot het creëren van een extra slaapkamer) en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, toilet en wastafel.

Tweede verdieping:
Voorzolder met de cv-ketel, de aansluiting voor de wasmachine, de omvormer van de zonnepanelen en toegang tot de twee slaapkamers.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1977;
- Energielabel B;
- 6 zonnepanelen in eigendom (2018);
- Achtertuin op het zuidoosten;
- Let op! Nader in te meten perceeloppervlakte voor rekening van verkoper;
- Woonoppervlakte circa 114 m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 29 september 2023 voor 12.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 335.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1977
Indeling
Oppervlakte 114 m2
Inhoud 372 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht onder voorbehoud