Presidentstraat 42, Almere

Op zoek naar een appartement met twee slaapkamers op loopafstand van Almere Centrum? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Op enkele minuten loopafstand bevinden zich het NS station Almere Centrum, de bushalte en het stadshart van Almere. Ook zijn er in de nabijheid diverse voorzieningen zoals scholen, kinderdagverblijven en het Beatrixpark.

Indeling
Begane grond:
Entree/hal met meterkast met toegang tot het separate toilet en badkamer. De badkamer is voorzien van douche, wastafelmeubel en wasmachineaansluiting. Via de hal worden de twee slaapkamers bereikt met diverse afmetingen. De ruime woonkamer is voorzien van een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de woonkamer wordt de zonnige tuin bereikt op het zuiden.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1986;
- Energielabel A geldig t/m 04-04-2034;
- Tuin op het zuiden;
- Woonoppervlakte circa 84m2 conform NEN2580;
- Vaste projectnotaris: TRIP Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van dinsdag 11 juni 10:00uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 325.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 294 m3
Aantal kamers 3

Heb je interesse?

 

Top woningen