Rimsky-Korssakovweg 130, Almere

Op zoek naar een tussenwoning met 3 ruime slaapkamers op fietsafstand van Almere Centrum? Dan is deze woning wellicht iets voor jou!

Deze woning beschikt o.a. over een woonkamer met half open keuken, drie slaapkamers en een achtertuin op het zuidwesten.

Omgeving:
De woning ligt op een gunstige locatie met op loopafstand het winkelcentrum en het NS-station van Almere Muziekwijk. Op de fiets ben je binnen 10 minuten in het centrum van Almere met diverse winkels, restaurants en gezellige terrassen. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling
Begaande grond:
Entree/hal met toilet en trapopgang en toegang naar de ruime en lichte woonkamer. Via de woonkamer is de zonnige achtertuin bereikbaar gelegen op het zuidwesten. De half open keuken is gelegen aan de voorzijde van de woning.

Eerste verdieping:
Middels de trapopgang bereik je de overloop. Aan de voorzijde van de woning is de eerste slaapkamer gelegen. De badkamer is voorzien van een gerenoveerd wastafelmeubel, toilet, douche en wasmachineaansluiting. Aan de achterzijde zijn nog twee slaapkamers gelegen.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1989;
- Energielabel A geldig t/m 16-12-2032;
- Tuin op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 84m2 conform NEN2580;
- Let op! Nader in te meten perceeloppervlakte voor rekening van verkoper;
- Vaste projectnotaris: PVM Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van maandag 25 maart 10:00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 352.500 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1989
Indeling
Oppervlakte 84 m2
Inhoud 298 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen