Rosmolenstraat 23, Almere

Op zoek naar een woning op loop-/fietsafstand van het centrum van Almere Buiten? Dan is deze tussenwoning wellicht iets voor jou!

De woning beschikt over een ruime woonkamer, drie slaapkamers en een achtertuin op het noordwesten.

Omgeving:

De woning ligt op een gunstige locatie in Almere Buiten op loop-/fietsafstand van o.a. Doemere, supermarkten, restaurants, diverse winkels en het NS-station met directe treinverbindingen naar Amsterdam en Lelystad. De uitvalswegen (A6 en A27) en recreatievoorzieningen, waaronder de Oostvaardersplassen, zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:

Begane grond:

Entree/hal met meterkast, toilet en toegang tot de woonkamer met aan de achterzijde de keuken. De keuken betreft een standaard keukenblok zonder inbouwapparatuur. Middels de loopdeur in de keuken is de achtertuin toegankelijk. In de achtertuin is een berging aanwezig.

De trapopgang naar de eerste verdieping bevindt zich in de tussenhal.

Eerste verdieping:

Overloop met toegang tot de drie slaapkamers van diverse afmetingen en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel, toilet en wasmachine aansluiting.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar 1986;
- Energielabel A (geldig tot 23-02-2032);
- Achtertuin gelegen op het NoordWesten;
- 6 zonnepanelen, geplaatst in 2016;
- Woonoppervlakte circa 87 m2 conform NEN2580;
- Kosten kadastrale inmeting komt voor rekening van verkoper;
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van 15 februari 2024 voor 11.00 uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 297.500 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1986
Indeling
Oppervlakte 87 m2
Inhoud 276 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud