Sepiastraat 14, Almere

Op zoek naar een appartement op de begane grond op fietsafstand van het centrum van Almere Buiten? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

Dit appartement beschikt o.a. over een ruime woonkamer, twee slaapkamers (met de mogelijkheid tot het creëren van een derde slaapkamer), een nette keuken en een achtertuin op het zuidwesten.

Omgeving:
Het appartementencomplex ligt op een gunstige locatie in Almere Buiten op fietsafstand van o.a. het centrum van Almere Buiten met diverse winkels, supermarkten en restaurants, Doemere en het NS-station met directe treinverbindingen naar Amsterdam en Lelystad. De uitvalswegen (A6 en A27) en de recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling:
Begane grond:
Algemene entree met brievenbussen en toegang tot het appartement.

Entree/hal met meterkast, separaat toilet en toegang tot de eerste slaapkamer, de badkamer en de ruime woonkamer. Vanuit de woonkamer is de tweede slaapkamer en de keuken toegankelijk met aansluitend de eet-/(mogelijke 3e)slaapkamer. De keuken betreft een eenvoudig keukenblok zonder inbouwapparatuur. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Middels de loopdeur in de woonkamer bereik je de achtertuin. De achtertuin is voorzien van een houten berging.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1997;
- Energielabel C;
- Achtertuin op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 73 m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 165,00 per maand (2023);
- Vaste projectnotaris: Trip Notarissen;

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoningsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Te koop
Aangeboden sinds 41 dagen
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1997
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 227 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen