Tuinderswerf 27, Almere

Op zoek naar een appartement op loopafstand van de Havenkom en het centrum van Almere Haven? Dan is dit appartement wellicht iets voor jou!

In de nabije omgeving bevinden zich diverse openbare voorzieningen, zoals: supermarkten, scholen, het centrum van Almere Haven en de Havenkom met gezellige restaurants en terrassen. De uitvalswegen en recreatievoorzieningen zijn binnen een paar minuten te bereiken.

Indeling
Begane grond:
Entree, trappenhuis en toegang tot berging.

Derde verdieping:
Entree/hal met meterkast, toilet en toegang tot de badkamer. Badkamer is voorzien van bad, wastafel en wastafelmeubel. Via de hal wordt de slaapkamer bereikt. Naast gelegen bevindt zich de ruime woonkamer met veel lichtinval. De keuken met keukenblok is voorzien van inductie kookplaat, afzuigkap, combi-oven, vaatwasmachine, vriezer en koelkast. Het balkon is gelegen op het zuidwesten.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 2014;
- Energielabel A geldig t/m 07-02-2027;
- Balkon op het zuidwesten;
- Woonoppervlakte circa 59m2 conform NEN2580;
- Servicekosten circa € 129.- per maand (2024);
- Vaste projectnotaris: TRIP Notarissen.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie/voordeel overdrachtsbelasting voor verkoper;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij een inschrijving geldig, voor deze woning geldt een uiterste inschrijfdatum van donderdag 13 juni 10:00uur.

Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Let op; voorrang betekent dat we met u als eerste in gesprek zullen gaan. We verkopen de woning niet onder de getaxeerde marktwaarde, en deze kan hoger zijn dan de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op de-alliantie.nl/ik-zoek/voorrang-huurders/ - en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Appartement
Bouwjaar 2014
Indeling
Oppervlakte 59 m2
Inhoud 194 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen