Ariaweg 568, Amersfoort

Prachtige starters appartement!

Dit leuke appartement beschikt over twee goede slaapkamers, een grote woonkamer en heel veel opbergruimte. Het is gelegen in de groene wijk Schuilenburg. Achter het gebouw is er voldoende parkeergelegenheid op het openbare parkeerterrein. Op korte afstand bevindt zich het winkelcentrum Euterpeplein. Daarnaast liggen diverse scholen in de nabije omgeving. Het gezellige stadscentrum met zijn winkels en eetgelegenheden is gemakkelijk te bereiken per fiets. Ook het openbaar vervoer en de snelwegen A1 en A28 zijn snel toegankelijk.

Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, trapopgang en toegang naar de bergingen.

Eerste verdieping
Entree, ruime hal met meterkast, vaste kast voorzien van opstelling cv-ketel en mv-unit en toilet met fontein. Ruime, lichte woonkamer met ingebouwde kast en toegang tot de zijkamer. Vanuit de zijkamer is het tweede, op het zuidwesten gelegen balkon bereikbaar. Dichte keuken voorzien van eenvoudig keukenblok met aansluiting voor wasmachine. Vanuit de keuken is er toegang naar het balkon (noordoosten). De badkamer is volledig betegeld en voorzien van een douche en wastafel.

Zolderverdieping
Op de zolderverdieping is er nog ruime bergruimte aanwezig.

Bijzonderheden
• Berging op de begane grond en berging op de zolderverdieping.
• Balkon aan voor- en achterzijde.
• Het appartement is voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Servicekosten ca. € 157,12 per maand.
• Energielabel C.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.


Vraagprijs: € 275.000,- k.k.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering zo snel mogelijk.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1968
Indeling
Oppervlakte 66 m2
Inhoud 217 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?

 

Top woningen