Bohortplaats 46, Amersfoort

Verrassend ruime maisonnette gelegen op de derde en vierde verdieping van het complex.

De mooie, lichte woonkamer met openslaande deuren naar het balkon en de 3 goede slaapkamers op de tweede woonlaag geven je een ruimtelijk gevoel!

Wonen in Schothorst kent vele voordelen: de binnenstad van Amersfoort is makkelijk te bereiken op de fiets. Voor de dagelijkse boodschappen kun je terecht in winkelcentrum Schothorst (op loopafstand). Er zijn verschillende onderwijsinstellingen in de omgeving en het openbaar vervoer is in de directe omgeving.

Indeling van het appartement
Begane grond
Centrale, afgesloten entree met bellentableau, intercom, brievenbussen, lift en trapopgang naar de verdiepingen.

3e woonlaag
Entree, royale hal met toiletruimte, ruime bergkast met meterkast en deur naar de woonkamer. De lichte woonkamer heeft openslaande deuren naar het balkon. De open keuken met 4-pits gaskookplaat, afzuigkap en vaatwasser.

4e woonlaag
Overloop, ruime ouderslaapkamer gelegen aan de voorzijde van het appartement. Geheel betegelde badkamer is ingedeeld met een ligbad, toilet en wastafelmeubel. Badkamer is in matige staat. 2 mooie slaapkamers gelegen aan de achterzijde.

Bijzonderheden:
• Bouwjaar circa 1973.
• Parkeergelegenheid voor het complex.
• Het appartement is voorzien van dubbel glas.
• Balkon op het zuidoosten.
• Eigen berging op de begane grond.
• Servicekosten circa € 224,89 per maand, exclusief voorschot stookkosten ca. € 75,- per maand.
• Energielabel D.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning eigenaar.
• Aanvaarding kan op korte termijn. Uiterlijk 8 weken na overeenstemming.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 315.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering zo snel mogelijk.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 315.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type maisonnette
Bouwjaar 1973
Indeling
Oppervlakte 104 m2
Inhoud 345 m3
Aantal kamers 4

Heb je interesse?