Crocusstraat 4 -A, Amersfoort

Ben je toe aan een eigen plek? Dit leuke 2-kamer appartement aan de Crocusstraat 4A biedt jou de perfecte start! De woning beschikt over een lichte woonkamer met open keuken en een ruime slaapkamer.

Dit fijne appartement is ideaal voor starters. Gelegen in een gezellig straat in het sfeervolle Soesterkwartier, op slechts enkele minuten van de binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Daarnaast zijn winkels, scholen en sportvoorzieningen in de buurt te vinden. Parkeren kan gemakkelijk voor de deur.

Kom snel langs voor een bezichtiging en wie weet verhuis jij binnenkort naar jouw nieuwe woning!!


Indelinga

1e verdieping
Entree, hal met meterkast, cv-kast en toilet. Sfeervolle woonkamer met Frans balkon. Open keuken met eenvoudig keukenblok en aansluiting wasmachine of vaatwasser. Ruime slaapkamer. Geheel betegelde badkamer met douche en wastafel.


Bijzonderheden
• Ruime berging op de begane grond.
• Het appartement is gedeeltelijk voorzien van dubbel glas.
• Dichtbij treinstation en bushaltes.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel (bouwjaar ca. 2023).
• Servicekosten ca. € 126,33 per maand.
• Energielabel C.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.


Vraagprijs: € 239.000,- k.k.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering zo snel mogelijk

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 239.000 k.k.
Beschikbaarheid Beschikbaar
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1985
Indeling
Oppervlakte 36 m2
Inhoud 128 m3
Aantal kamers 2

Heb je interesse?

 

Top woningen