Geelgorsstraat 38, Amersfoort

OPEN HUIS DONDERDAG 20 JUNI VAN 16.30 - 17.30 UUR!

Wat een potentie! Deze middenwoning in Liendert heeft alles in zich om een heerlijk thuis te worden!

De woning kan je geheel naar eigen wens en stijl verbouwen. Uitbouwen, nieuwe keuken, moderne badkamer, realiseren van een dakopbouw (vergunningsplichtig) en indelen zoals je zelf altijd al hebt gewild. De woning is enkele jaren geleden wel al verduurzaamd. Er is o.a. dakisolatie, gevelisolatie, HR++ glas aangebracht en ook nog 6 zonnepanelen.

Kortom: Een fantastisch huis met onwijs veel potentie en uitbreidingsmogelijkheden!


Begane grond
Entree, hal, toilet, trap-/kelderkast met meterbord. Lichte woonkamer met toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met gedateerd keukenblok en wasmachineaansluiting. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop met toegang naar de 3 slaapkamers, waarvan één kamer met vaste kast. Gedateerde badkamer met lavet.

Zolder
Te bereiken door middel van een vlizotrap. Zolder met opstelplaats cv-combiketel, mechanische ventilatie en klein dakraam.


Bijzonderheden
- Diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten. Achterom bereikbaar.
- Vrijstaande stenen berging.
- Verwarming en warm water door middel van CV-combiketel.
- 6 Zonnepanelen aanwezig.
- Energielabel A+.
- Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
- Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 350.000,- k.k.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 350.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1964
Indeling
Oppervlakte 73 m2
Inhoud 273 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen