Haydnstraat 39 -D, Amersfoort

Klussers opgelet!

Gelegen in de groene wijk Randenbroek in Amersfoort, biedt dit 4-kamer appartement een heerlijke woonervaring. De uitgebreide raampartijen zorgen voor een prachtige lichtinval in de kamers. Het appartement is voorzien van een royale woonkamer, en in de naast gelegen werk-, eet- of slaapkamer met een uitnodigend balkon. Het appartement dient nog wel gemoderniseerd te worden.

Wil je weten of jij hier je droomhuis van kunt maken? Neem dan snel contact op voor een persoonlijke rondleiding!


Indeling
Begane grond
Centrale entree met trapopgang en toegang naar de bergingen.

3de verdieping
Vanuit de hal heb je toegang tot de verschillende ruimtes zoals het separaat toilet, de badkamer, de ruimte die werd gebruikt als keuken, en de slaapkamers. De lichte en ruime woonkamer heeft vrij zicht op de groene omgeving. Aan de woonkamer grenst de zijkamer die uitstekend geschikt is als werk-, eet- of slaapkamer. Vanuit deze kamer is het zonnige balkon (zuidoosten) te bereiken.

De geheel betegelde badkamer in lichte kleurstelling beschikt over een douche en wastafel. Aan de achterzijde van het appartement bevinden zich de keuken en twee slaapkamers. Beide kamers zijn voorzien van een praktische, vaste kast.

De ruime berging bevindt zich op de begane grond. Rondom het appartementencomplex zijn voldoende parkeerplaatsen beschikbaar.

Bijzonderheden
• Groene locatie, vlakbij park Elisabeth Groen en de gezellige binnenstad van Amersfoort.
• Eigen berging op de begane grond.
• Balkon gelegen op het zuidoosten.
• Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel.
• Energielabel C.
• Servicekosten ca. € 181,32 per maand.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 275.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 275.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1961
Indeling
Oppervlakte 69 m2
Inhoud 229 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen