Haydnstraat 54 -C, Amersfoort

Rustig wonen met de stad binnen handbereik.

Dit ruime 4-kamer appartement heeft een heerlijk balkon op het zuiden, drie slaapkamers en ruime zolder te bereiken middels vlizotrap. Het appartement is geschikt voor iemand die het naar eigen smaak en stijl wil inrichten, om er een echt thuis van te maken. Het appartement ligt in de groene wijk Randenbroek, vlakbij het Randenbroekerbos en winkelcentrum Euterpeplein. De gezellige binnenstad van de Amersfoort ligt op een kleine 10 minuten fietsen.

Indeling
Centrale entree met brievenbussen en trapopgang.

2e verdieping
Entree, ruime hal met vaste kast en meterkast. Rechts bij binnenkomst bevindt zich de dichte keuken met eenvoudig keukenblok, opstelling cv-ketel en wasmachineaansluiting. Grotendeels betegelde badkamer met douche en wastafel. Separate toilet, 2 slaapkamers voorzien van inbouwkast. Lichte en ruime woonkamer met schouw. Zij-/slaapkamer met vaste kast en toegang naar het balkon op het zuiden.

Zolderverdieping
Door middel van een vlizotrap is de royale zolderverdieping te bereiken. Het is mogelijk om met een vaste trap een volwaardige verdieping met extra slaapkamers bij het appartement te betrekken.


Bijzonderheden
• Groene locatie, vlakbij park Elisabeth Groen en de gezellige binnenstad van Amersfoort.
• Ruime vliering.
• Balkon gelegen op het zuiden.
• Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel.
• Energielabel C.
• Servicekosten ca. € 232,48 per maand.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 285.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 285.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1960
Indeling
Oppervlakte 70 m2
Inhoud 364 m3
Aantal kamers 6

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen