Joannes Tolliusstraat 4, Amersfoort

Kluswoning met veel mogelijkheden!

Altijd al gedroomd van het creëren van je eigen droomhuis? Dan is deze charmante tussenwoning met eindeloze mogelijkheden jouw woning!

Begane grond:
Hal, voorzien van meterkast kelder. De woonkamer, die aan de achterzijde is uitgebouwd, biedt een ruimtelijke indeling. Momenteel is de kamer in twee delen gesplitst, maar de mogelijkheden zijn eindeloos. De keuken beschikt over een eenvoudig keukenblok en heeft nog geen vloerafwerking. Een klein halletje leidt naar de toiletruimte en de deur naar de tuin. Berging met CV-ketel en wasmachineaansluiting. Badkamer is momenteel niet aanwezig.

Eerste verdieping:
De eerste verdieping biedt een grote open ruimte met drie dakramen. Deze ruimte is een uitstekende gelegenheid om meerdere slaapkamers, een werkkamer of een luxe badkamer te realiseren.

Tuin:
Tuin gelegen op het noordoosten met achterom.

Bijzonderheden:
- Kluswoning met eenvoudige afwerking.
- Ruime uitbouw aan de achterzijde van de woonkamer.
- Grote open ruimte op de eerste verdieping met dakramen.
- Tuin met achterom op het noordoosten.

Grijp deze unieke kans om een woning geheel naar eigen inzicht te transformeren. Neem contact met ons op voor een bezichtiging en ontdek de mogelijkheden van deze kluswoning. Maak van dit huis jouw thuis!

Vraagprijs: € 410.000,- k.k.

Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering zo snel mogelijk.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 410.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1901
Indeling
Oppervlakte 99 m2
Inhoud 411 m3
Aantal kamers 2

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen