Kastanjestraat 46, Amersfoort

OPEN HUIS DONDERDAG 30 MEI VAN 16.30 - 17.30 UUR!

Karakteristiek wonen doe je zo! Deze prachtige middenwoning met zonnige tuin heeft alles in zich om een heerlijk thuis te worden!

Deze sfeervolle woning is gelegen in de zeer kindvriendelijke en populaire Soesterkwartier. De woning kan je geheel naar eigen wens en stijl verbouwen, maar is enkele jaren geleden al wel verduurzaamd. Onder ander HR++ glas, dak-, muur- en vloer isolatie is in de woning aangebracht en er zijn zonnepanelen geplaatst.

De woning ligt in de gezellige wijk Soesterkwartier. Een centrale wijk met alle benodigde voorzieningen. Zo ben je in enkele minuten bij het Centraal Station Amersfoort en met de auto bij de diverse snelwegen. Voor de dagelijkse boodschappen kun je goed terecht bij de winkels aan de Noorderwierweg. Maar ook het Eemplein en de gezellige binnenstad zijn goed bereikbaar. Ook vind je diverse (basis)scholen en sportverenigingen in de buurt.

Kortom: Een fantastisch sfeervol huis met onwijs veel potentie en uitbreidingsmogelijkheden!


Indeling

Begane grond
Entree, charmante hal met vide, meterkast en toilet. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok. In de keuken bevindt zich de kelderkast en de aansluiting voor de wasmachine. De woonkamer heeft veel lichtinval en is voorzien van een laminaat vloer. Door middel van openslaande deuren is de achtertuin vanuit de woonkamer bereikbaar.

Eerste verdieping
Op de eerste verdieping ben je voorzien van drie slaapkamers en een badkamer. De slaapkamers zijn ieder van een goed formaat en netjes afgewerkt. Daarnaast heb je een fijne lichtinval door de raampartijen. De badkamer is geheel betegeld en heeft een verzorgde uitstraling. In de badkamer ben je voorzien van een douche en een wastafel. Via de badkamer heb je toegang tot de zolderverdieping.

Zolderverdieping
Te bereiken middels een vlizotrap. Open zolderruimte met dakraam en opstelplaats voor de cv-combiketel. Deze ruimte biedt volop mogelijkheden en is nog volledig naar eigen wens in te delen.

Tuin
De diepe en brede achtertuin gelegen op het westen is bereikbaar via een achterom. Hier heb je in de zomer tot laat in de middag de zon. In de stenen bergingen heb je voldoende bergruimte en plaats voor het stallen van de fietsen.


Bijzonderheden
• Prachtige locatie aan de rand van het Soesterkwartier.
• 7 zonnepanelen aanwezig.
• Vrijstaande berging.
• Zonnige achtertuin op het westen. Achterom bereikbaar.
• Verwarming en warm water door middel van cv-combiketel.
• Energielabel A.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Projectnotaris.
• Zelfbewoningsplicht van 2 jaar.
• Voorbehoud gunning eigenaar.


Vraagprijs: € 399.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 399.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1949
Indeling
Oppervlakte 88 m2
Inhoud 360 m3
Aantal kamers 5

Deze woning is verkocht onder voorbehoud