Larixstraat 18, Amersfoort

Ben je niet bang om het een en ander zelf aan te pakken en naar eigen smaak af te werken, dan is dit de perfecte woning voor jou!

Deze sfeervolle tussenwoning beschikt over een lichte woonkamer, drie slaapkamers en een achtertuin op het zuidoosten. Er moet nog wel het een en ander gebeuren, maar dan kun je ook alles naar eigen wens inrichten.

De woning is gelegen in de gezellige wijk Soesterkwartier, dicht bij de binnenstad van Amersfoort, het Eemkwartier en het Centraal Station. Winkels, scholen en sportvoorzieningen bevinden zich eveneens in de buurt, evenals Bos Birkhoven, Dierenpark Amersfoort en het Bosbad. De ligging is gunstig ten opzichte van uitvalswegen naar de diverse snelwegen in de omgeving. Er is voldoende parkeergelegenheid in de straat aanwezig.


Indeling

Begane grond
Entree, hal met toegang naar berging, toilet, trapopgang en de keuken. Ook is de lichte woonkamer via de hal te bereiken, woonkamer kenmerkt zich met een schouw, inbouw kast en toegang naar de achtertuin door middel van openslaande deuren. 

Tussenverdieping
Eenvoudige badkamer, ingedeeld met een douche en toilet.

Eerste verdieping 
Overloop met vaste kast. Drie slaapkamers met inbouwkast. Eén slaapkamer is voorzien van een wastafel.

Vliering
Te bereiken door middel van een vlizo trap. Deels bevloerde zolderruimte met opstelplaats voor cv-ketel, omvormer zonnepanelen en mechanische ventilatie unit.


Bijzonderheden
•    Tuin gelegen op het zuidoosten. Geen achterom. 
•    Aangebouwde stenen berging. 
•    Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
•    5 zonnepanelen aanwezig (geplaats in 2018).  
•    Energielabel A.
•    Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
•    Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 375.000,- k.k.


Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 375.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Tussenwoning
Bouwjaar 1949
Indeling
Oppervlakte 76 m2
Inhoud 335 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen