Liendertseweg 121, Amersfoort

Lekker ruim appartement met 3 slaapkamers, gunstige gelegen in de wijk Liendert!

Dit 4-kamer appartement is heerlijk ruim, heeft een lichte woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk balkon op het zuidoosten. De perfecte plek voor starters!

Deze woning is gelegen in de wijk Liendert, dichtbij het groenrijke Waterwingebied. Tevens bevinden alle benodigde voorzieningen zich op slechts 5 minuten fiets afstand. Bovendien bereik je het centrum van Amersfoort in een korte fietstocht van 10 minuten.

Indeling
Begane grond
Op de begane grond bevindt zich een afgesloten entree voorzien van een bellentableau en postvakken. Verder is er een trap en een lift aanwezig voor toegang tot de andere etages. Tevens is er op de begane grond een privéberging beschikbaar, ideaal voor het opbergen van je fiets, motor en spullen.

Eerste verdieping
Entree, hal met meterkast. Gang met vaste kast en toilet met fontein. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en opstelplaats cv-ketel. Ruime woonkamer met toegang naar zij-/slaapkamer. Deze kamer heeft toegang naar het balkon (zuidoosten). Twee slaapkamers, waarvan één ook met toegang naar het balkon en de andere slaapkamer heeft een handige vaste kast. De badkamer is volledig betegeld en ingedeeld met een douche, wastafel en heeft een aansluitpunt voor de wasmachine.

Bijzonderheden
• Groene locatie, vlakbij Het Waterwingebied en de gezellige binnenstad van Amersfoort.
• Eigen berging op de begane grond.
• Balkon gelegen op het zuidoosten.
• Energielabel B.
• Servicekosten ca. € 219,84 per maand.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Projectnotaris.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 270.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 270.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1966
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 274 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen