Lijsterstraat 54, Amersfoort

Ontdek dit ruime appartement met 3 slaapkamers gelegen in de wijk Liendert!

Dit 4-kamerappartement is heerlijk ruim, heeft een royale woonkamer met aansluitend de zij (slaap)kamer, 2 slaapkamers en een zonnig balkon gelegen op het zuidoosten. De perfecte plek voor starters!

Dit appartement is gelegen in de wijk Liendert, dichtbij het groenrijke Waterwingebied. Tevens bevinden alle benodigde voorzieningen zich op slechts 5 minuten fietsafstand. Bovendien bereik je het gezellige centrum van Amersfoort in 10 minuten op de fiets.

Indeling
Op de begane grond bevindt zich de afgesloten entree met bellentableau en brievenbussen. Voor het bereiken van de hogere verdiepingen kan je gebruikmaken van zowel een trap als een lift.

Eerste verdieping
Entree, hal met meterkast. Gang met vaste kast en toilet met fontein. Links bij binnenkomst bevindt zich de keuken met de opstelling van de CV-combiketel. Ruime woonkamer met toegang naar de zij/-slaapkamer. Deze kamer heeft toegang tot het balkon dat op het zuidoosten is gelegen. Daarnaast is er een tweede slaapkamer met tevens toegang tot het balkon. De derde kamer is voorzien van een vaste kast. De badkamer is volledig betegeld en ingedeeld met een douche, wastafel en heeft een aansluitpunt voor de wasmachine.

Op de begane grond beschik je over een eigen berging, perfect voor het veilig stallen van uw fiets of andere eigendommen.

Bijzonderheden
• centrale locatie, vlakbij de gezellige binnenstad van Amersfoort.
• Eigen berging op de begane grond.
• Balkon gelegen op het zuidoosten.
• Energielabel A.
• Servicekosten ca. € 218,38 per maand.
• Aanvaarding kan op korte termijn.
• Projectnotaris.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 270.000,- k.k.


Wat je verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 02 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning-, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor tot tekenen van de koopakte;
- Verkoper verkoopt niet aan een belegger of koper met meer onroerend goed op zijn naam;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 270.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1967
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 271 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen