Lijsterstraat 60, Amersfoort

Thuis voelen doe je hier!

Dit 4-kamer appartement is heerlijk ruim, heeft een lichte woonkamer, 3 slaapkamers en een heerlijk balkon op het zuidoosten. De perfecte plek voor starters! Al deze pluspunten in dit sfeervolle huis gaan samen met een rustige omgeving waar vandaan het stadscentrum gemakkelijk te bereiken is. Start jouw woondroom hier!


Indeling
Begane grond
Centrale entree met bellentableau, brievenbussen, lift en trapopgang.

2e verdieping
Entree, hal met meterkast. Gang met vaste kast en toilet met fontein. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok en opstelplaats cv-ketel. Ruime woonkamer met openslaande deuren naar zij-/slaapkamer. Deze kamer heeft toegang naar het balkon (zuidoosten). Twee slaapkamers, waarvan één ook met toegang naar het balkon en de andere slaapkamer heeft een handige vaste kast. De badkamer is volledig betegeld en ingedeeld met een douche, wastafel en heeft een aansluitpunt voor de wasmachine.

Bijzonderheden
• Balkon gelegen op het zuidoosten.
• Ruime berging op de begane grond, voorzien van elektra.
• Het appartement is voorzien van dubbel glas.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Servicekosten ca. € 202,17 per maand.
• Energielabel B.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.


Vraagprijs: € 265.000,- k.k.


Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering zo snel mogelijk, uiterlijk december 2023.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 265.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Galerijwoning
Bouwjaar 1965
Indeling
Oppervlakte 77 m2
Inhoud 254 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen