Merelstraat 36, Amersfoort

OPEN HUIS DONDERDAG 20 JUNI VAN 16.30 - 17.30 UUR!

Deze hoekwoning trekt direct de aandacht met zijn ruime voor-, achter- en zijtuin. Bij binnenkomst wordt meteen duidelijk hoeveel potentie dit huis heeft. De woning beschikt over een afgesloten keuken, drie slaapkamers, een nette badkamer en een vliering. Bovendien is het huis uitgerust met 6 zonnepanelen.

De woning is gelegen in de wijk Liendert. Op korte afstand van winkelcentrum De Wiekslag en binnen een paar minuten ben je in het gezellige centrum van Amersfoort. Ook de uitvalswegen zijn goed bereikbaar.

Begane grond
Entree, lichte hal, toilet. Ruime woonkamer met schouw en toegang naar de achtertuin. Dichte keuken met eenvoudig keukenblok voorzien van 5-pits gaskookplaat en een afzuigkap. Ook vanuit de keuken is de achtertuin bereikbaar.

Eerste verdieping
Overloop. Goede slaapkamer aan de voorzijde van de woning. De andere twee slaapkamers zijn gelegen aan de achterzijde van de woning. Eenvoudige badkamer met douche en wastafel.

Zolder
Te bereiken door middel van vlizotrap. Hier tref je veel bergruimte aan en de opstelling van de CV-combiketel.

Bijzonderheden
- Diepe achtertuin gelegen op het zuidwesten. Achterom bereikbaar.
- Perceel van ca. 345 m2!
- Vrijstaande stenen berging.
- Verwarming en warm water door middel van CV-combiketel.
- 6 Zonnepanelen aanwezig.
- Energielabel A.
- Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
- Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.


Vraagprijs: € 405.000,- k.k.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief

Overdracht
Vraagprijs € 405.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Hoekwoning
Bouwjaar 1965
Indeling
Oppervlakte 74 m2
Inhoud 298 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen