Randenbroekerweg 96 -B, Amersfoort

Wonen op een toplocatie dichtbij de binnenstad!

Dit leuke hoekappartement heeft een praktische indeling, een gezellige woonkamer en suite deuren en maar liefst 2 balkons geven je genoeg om van te genieten. Winkelcentrum Euterpeplein vind je op loopafstand, maar je bereikt ook de gezellige binnenstad binnen 5 minuten fietsen. Voor een heerlijke wandeling of rondje hardlopen ben je zo in het Randenbroekerbos. Een ideale locatie!


Indeling

Eerste verdieping
Entree, hal met garderobenis. Keuken met eenvoudig keukenblok (geen apparatuur) en toegang naar het balkon op het noordwesten. Woonkamer en-suite met twee vaste kasten. Vanuit de achterkamer is door middel van openslaande deuren het balkon op het zuidoosten bereikbaar. Geheel betegelde badkamer met douche, wastafel en wasmachine aansluiting. Separaat toilet met fontein. Lichte slaapkamer met vaste kast.

Bijzonderheden
• Appartement dient nog gemoderniseerd te worden.
• Leuke locatie vlakbij winkelcentrum Euterpeplein.
• Berging op de begane grond.
• Verwarming en warm water door middel van cv-ketel.
• Energielabel D.
• Servicekosten ca. € 145,65 per maand.
• Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 250.000,- k.k.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.

VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op benopzoek.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op benopzoek.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan.

Overdracht
Vraagprijs € 250.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Portiekwoning
Bouwjaar 1957
Indeling
Oppervlakte 58 m2
Inhoud 192 m3
Aantal kamers 3

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen