Rembrandtstraat 34, Amersfoort

Op zoek naar een ruime hoekwoning met diepe tuin waar je je eigen creativiteit volop kwijt kan? Dan ben je hier aan het goede adres!

Deze ruime woning ligt in de sfeervolle wijk Leusderkwartier. Voor je dagelijkse boodschappen kun je goed terecht aan de Leusderweg. De gezellige binnenstad van Amersfoort is op 5 minuten fietstafstand.


Begane grond
Entree, hal met trapopgang naar de verdieping. Ruime woonkamer met trapkast. De keuken is gelegen aan de achterzijde van de woning. Vanuit de keuken is er een tweede halletje met toegang tot het toilet en de badkamer. Deze is geheel betegeld en voorzien van een douche en wastafel.

Eerste verdieping
Overloop. Twee prima slaapkamers aan de achterzijde van de woning. De derde slaapkamer is gelegen aan de voorzijde en is voorzien van een dakkapel.

Zolder
Te bereiken door middel van vlizotrap. Hier tref je veel bergruimte aan en de opstelling van de CV-combiketel.

Bijzonderheden
- Diepe achtertuin gelegen op het zuidoosten. Achterom bereikbaar.
- Vrijstaande stenen berging, voorzien van elektra.
- Verwarming en warm water door middel van CV-combiketel.
- Prachtige locatie in het geliefde Leusderkwartier.
- Energielabel A.
- 6x zonnepanelen.
- Gemeentelijk stadsgezicht.
- Vaste projectnotaris; De Vries Vellenga Leenknegt notarissen.
- Voorrang sociale huurders gemeente Amersfoort van woningcorporaties Alliantie, Portaal en Omnia Wonen.

Vraagprijs: € 445.000,- k.k.

Wat u verder moet weten:
- Verkoper verkoopt de woning voor eigen gebruik (of gebruik door eerstegraads familielid), welke persoon daar zijn/haar hoofdverblijf gaat hebben;
- Verkoper verkoopt met anti-speculatiebeding (niet verhuren noch verkopen gedurende een periode van 2 jaar);
- Het betreft een voormalige huurwoning van de Alliantie;
- Niet bewoning, asbest en ouderdomsclausule van toepassing;
- Verkoper behoudt zich het recht van gunning voor;
- Oplevering per direct.


VOORRANGSREGELING DE ALLIANTIE
Als sociale huurder (bij de Alliantie of een andere corporatie) krijg je vaak voorrang op de koopwoningen en/of middensegment huurwoningen die wij aanbieden. Dit doen wij, omdat wij streven naar een passende woning voor zoveel mogelijk mensen. De woning die wordt achtergelaten kan dan weer aangeboden worden aan mensen die op de wachtlijst staan voor een betaalbare huurwoning. Zo krijgen meer mensen de kans om te wonen in een huis die past bij hun situatie.

Zijn er meerdere huurders die hebben geboden? Dan krijgt de huurder met het hoogste bod (in een bepaalde voorrangscategorie) voorrang. De voorrang is tot de uiterste inschrijfdatum bij inschrijving geldig. Wil je aanspraak maken op de voorrang? Meld je dan aan voor de e-mail updates op ik-zoek.de-alliantie.nl, geef je huidige woonsituatie op bij de bezichtigingsaanvraag en meld het bij het uitbrengen van je bod bij de makelaar. De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs.

Benieuwd naar de complete voorrangsregeling? Kijk op ik-zoek.de-alliantie.nl en zie direct wat de voorrangsregeling voor jou betekent.

Wil je als sociale huurder aanspraak maken op de voorrang? Vergeet niet bij de makelaar te melden dat je een huurder bent van een sociale huurwoning van Alliantie, Portaal en Omnia Wonen in Amersfoort.

De voorrangsregeling vervalt bij een bod onder de vraagprijs. Deze informatie is door ons met de nodige zorgvuldigheid samengesteld. Onzerzijds wordt echter geen enkele aansprakelijkheid aanvaard voor enige onvolledigheid, onjuistheid of anderszins, dan wel de gevolgen daarvan. Alle opgegeven maten en oppervlakten zijn indicatief.

Overdracht
Vraagprijs € 445.000 k.k.
Beschikbaarheid Verkocht onder voorbehoud
Bouw
Type Eindwoning
Bouwjaar 1919
Indeling
Oppervlakte 78 m2
Inhoud 284 m3
Aantal kamers 4

Deze woning is verkocht onder voorbehoud

 

Top woningen